Draga mea,

LA MULTI ANI! Sa nu uiti niciodata ca esti Femeie deci esti Fabuloasa si poti orice!

Si pentru ca azi e despre femei, dar si despre mame, m-am gandit sa vin cu cateva propuneri legate de outfit-urile asortate “mama si copilul”.

Trebuie sa iti marturisesc, din start, ca oricat de dragute mi se par aceste combinatii in pozele de pe net, cateva aspecte m-au tinut departe de aceste combinatii pana acum.

In primul rand, oricat de fashionista mi-ar placea sa fie fetita mea, prefer intotdeauna sa ii aleg haine comode, in care sa se poata misca, juca, etc…inclusiv pentru evenimente.

Nu sunt adepta croielilor identice, deoarece, din cate am observant, acestea fie “domnisoresc” excesiv copilul, fie “copilaresc” mama…Sigur ca, in functie de eveniment se pot adapta, dar cred ca atunci cand compui o astfel de combinatie ar trebui sa te gandesti daca tinutele luate independent, ti-ar fi placut la fel de mult, in cazul in care nu va asortati. Le-ati fi purtat si separat? Daca raspunsul este da, atunci esti pe drumul cel bun!

Copilul nu este un accesoriu! El trebuie sa se simta bine cu ce poarta, oricat de mult ti-ar placea tie sa il impopotonezi! Va creste si isi va forma propia parere despre ce, cum si unde sa poarte, iar tu nu vei mai putea decat sa il ghidezi din umbra…

Dupa parerea mea, cea mai buna combinatie este atunci cand folosesti materiale si accesorii identice si croieli diferite, poate o incaltaminte asemanatoare, printuri asortate, etc…

Mai jos sunt cateva propuneri care pe mine m-au inspirat. Si pentru ca si mamele de baieti sunt super fashioniste, am pregatit si cateva combinatii de “mother& son”:

Sursa foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *