Draga mea,

In sfarsit, primavara si-a intrat in drepturi! Soare cat cuprinde, copacii infloriti, zumzetul albinelor, toate astea ma incarca cu energie pozitiva.

Cu toate astea, incerc sa nu ma las pacalita si sa fiu pregatita pentru orice adiere mai neastamparata de vant. Arma mea secreta? Esarfa!

Esarfa este cel mai versatil accesoriu in sezonul cald! O poti purta ca atare, in jurul gatului, sub forma de choaker sau o poti prinde in diverse combinatii ingenioase.

Esarfa nu te scapa doar de adierile puternice de vant, ci scoate din anonimat orice tinuta anosta.

Ia orice pereche de jeans, o fusta oarecare, o bluza simpla si alege o esarfa in culori tari!

Este suficient sa asortezi restul tinutei cu o singura culoare de pe esarfa. Poti folosi esarfele intr-o singura culoare, atunci cand restul tinutei este format din piese in culori complementare.

In zilele foarte calduroase o poti purta pe cap, sub forma de bentita sau turban.

Propunerea mea de azi este inspirata de moda anilor ’70. Am ales o pereche de jeansi evazati, care sunt in tendinte anul asta, o camasa alba, simpla, la care am adaugat o esarfa multicolora si o pereche de ochelari de soare, intr-o culoare puternica. Esarfa este primita cadou, din Portugalia, dar sunt sigura ca poti gasi modele asemanatoare si la noi.

Geaca “suede effect “nu putea lipsi, ti-am zis ca m-am indragostit de ea si cu greu o pot lasa, dar serile inca sunt racoroase asa ca o geaca este binevenita.

Tu cum obisnuiesti sa porti esarfa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *