Draga mea,

Astazi vreau sa iti vorbesc despre accesoriul cel mai in voga al verii, palaria, si nu orice fel de palarie ci despre palariile personalizate.

De ce sa alegi o palarie personalizata? Din acelasi motiv pentru care personalizezi orice, pentru ca este realizata dupa masurile si dorintele tale, este a ta!

Recomandarea mea este, sa iti achizitionezi o astfel de palarie, in special daca stii ca ai dimensiuni aparte si ca iti gasesti cu greu o palarie care sa ti se potriveasca perfect in magazinele de retail, cum este si cazul meu, de altfel!

Palaria din pictorialul de astazi nu este o palarie oarecare ci o canotiera.

Acest tip de palarie a fost, la inceput, purtata de cei din marina franceza, numiti si canotieri, de unde si denumirea palariei. Mai multe despre istoria canotierei puteti gasi in acest articol, foarte bine documentat, de pe blogul “Aveti si pe Roz”.

Canotiera din imagini este o canotiera Fandacsia.

Pe Cosmina, artistul din spatele minunatiilor Fandacsia, am avut placerea sa o cunosc la un targ, unde am fost special pentru a-mi comanda canotiera. Cosmina m-a cucerit instant cu caldura si pasiunea cu care vorbea despre “operele sale de arta”, apoi m-a mai cucerit o data, atunci cand am primit palaria. Pentru mine atentia la detalii este foarte importanta si Cosmina a reusit sa ma faca sa ma simt cu adevarat rasfatata si mandra sa ii port creatiile.

Palaria a ajuns intr-o cutie, frumos ambalata si personalizata, cu un bilet insotit de cateva cuvinte calde, din partea ei.

De cum am pus-o pe cap am stiut ca voi avea o relatie lunga cu canotiera mea, iar tu o vei vedea de acum destul de des in pictoriale.

Acest tip de palarie poate, cu usurinta, sa fie purtat in foarte multe combinatii, de la rochite vaporoase, la pantaloni, jeans, fuste pantalon si te poate insoti, cu usurinta, chiar pe plaja. Merge de minune asociata cu print-ul in dungi sau cu culorile puternice.

In speranta ca te-am inspirat, iti urez: spor la shopping!

Shop my closet:

Hat: Fandacsia

Blouse: ZARA

Skirt: MOHITO

Shoes: Melissa by Vivienne Westwood

1 Comment on Mademoiselle, je vous présente, Le Canotier!

  1. Alina
    14/06/2017 at 5:09 PM (2 years ago)

    Foarte frumoase pozele 🙂 Unde sunt facute? Imi place mult combinatia de culori dintre bluza, cer si rapita din fundal 🙂
    Am si eu o palarie inspirata de o canotiera, ce-i drept nu are calota plata, ci usor rotunjita. Mi-am luat-o cand s-a deschis HandM in Romania cu 35 de lei si imi este in continuare alaturi 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *