Vinere trecuta am participat, in calitate de blogger acreditat, la cea mai importanta conferinta de Social Media de la noi, Webstock.

Cum a fost la Webstock? Inspirational, in primul rand!

In sesiunile de dimineata am ascultat doi oameni care, desi aparent diferiti, mi-au transmis multa energie pozitiva si doza aia de optimism de care aveam nevoie.

Primul dintre ei este Marius Manole, in ale carui cuvinte m-am regasit in totalitate. El povestea ca, in copilarie  nu a auzit niciodata cuvinte ca “te iubesc” din partea parintilor si din cauza asta a ajuns sa aiba o meserie prin care transmite atat de multe! Ca toti cei care aleg sa se expuna public, inclusiv in social media, au gasit in asta o metoda de vindecare.

Pe scena a urcat apoi Matei Dima de la Bromania, un tip pe care, desi il vezi mereu vesel si pus pe glume, isi ia foarte in serios meseria. Matei a povestit de inceputurile lui, de perioadele grele, de cum si-a transformat el suferinta in spectacol. Despre riscurile asumate si despre multa si multa munca.

Dupa masa de pranz, am ales sa particip la sesiunea legata de Marketing Trends, in care, specialisti din domeniu au discutat despre metodele de Marketing in Social Media si au raspuns la cateva intrebari legate de trendurile in domeniu, depspre cum isi aleg agentiile persoanele cu care colaboreaza, ce se cauta, etc…

Toti cei aflati la masa aveau experienta in domeniu si au oferit raspunsuri foarte pertinente, dar cel mai mult m-a impresionat Andrei Selaru,  un pusti de 16 ani, vlogger cunoscut, care mi-a demonstrat ca poti invata si de la cei mai tineri si ca atunci cand ai skill-urile necesare si faci ceea ce iti place, succesul este garantat.

A urmat apoi sesiunea de dedicata blogger-ilor, in care, bloggeri cunoscuti din bransa, au discutat despre tendintele in domeniu si, au raspuns, la randul lor catorva intrebari. Ceea ce am retinut este ca nu exista o reteta a succesului si ca este nevoie de multa munca, de postari dese, de targetarea audientei si de selectia brandurilor cu care te asociezi, pentru a avea succes. Ca este important sa nu renunti si, mai ales, sa ai curaj!

La treaba asta legata de curaj…trebuie sa mai lucrez, recunosc! Dar sper din suflet sa te surprind placut pe viitor!

Nu in ultimul rand, as dori sa felicit organizatorii, pentru ceea ce eu consider un eveniment de succes si sper sa am ocazia sa particip si in editiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *