Dupa cum probabil ai vazut pe retelele de socializare, in luna Iulie am participat, pentru al doilea an consecutiv, la Festivalul de Moda de la Sibiu, Feeric Fashion Week.

Despre experienta de anul trecut poti citi aici.

Atunci am plecat de la Feeric cu multe vise, prietenii, si mai ales, cu gandul de a ma intoarce. Anul acesta, insa, situatia s-a schimbat putin…De fapt, cred ca eu m-am schimbat, putin mai mult…

De data asta am reusit sa filmez intreaga experienta si am pregatit un video, stiu…destul de lung, cu tot ceea ce a inseamnat pentru mine participarea la Feeric-ul de anul asta.

In primul rand, as vrea sa mentionez ca intentia mea, prin publicarea intregului material, nu a fost sa distreditez in vreun fel organizarea ci, sa ma afisez in fata voastra cu trairile de atunci, ale unei fete frustrate ca nu munceste suficient sa ajunga ceva mai sus. Cu angoasele mele, cu tot ceea ce am simtit ca o ilustra necunoscuta la un festival de moda…

Organizarea unui asemenea festival nu este deloc usoara si sunt sigura ca organizatorii au facut tot ceea ce le-a stat in putinta sa iasa perfect! Show-urile sunt, de departe, absolut fabuloase, incantatoare pentru ochiul oricarui iubitor de moda.

Pe de alta parte, aspectele care mi-au lasat, atunci, un gust amar, nu stiu cat au tinut de organizare si cat au tinut de frustrarile alimentate in mine de dorinta de a ajunge si eu, candva, in gasca cunoscutelor. Pentru ca, pe moment, nu realizezi ca fetele alea fac asta de anii de zile, ca au dedicat timp, bani, ca au sacrificat relatii, ca viata lor, cu siguranta nu e la fel de roz ca in fata aparatului foto si ca tu, atat cat faci momentan, cu siguranta nu este suficient…

Merita sa vii la Feeric, daca esti un blogger la inceput de drum? Cu siguranta, da!  Dar, trebuie sa stii la ce sa te astepti, sa nu ai pretentia falsa ca cineva iti va asterne un covor rosu, atata timp cat tu nu ai fost in stare sa dovedesti ca meriti asta…Aici nu e doar despre moda, e si despre socializare, despre prietenii de durata si despre o mare familie din care speri sa ajungi sa faci parte. Si da, frustrarile exista, fie ca nu esti in primul rand, sau ca nu ai rochia cea mai misto…Important e sa lucrezi tu, cu tine, sa fii cel mai bun, sa stii ca ai dat 101%, sa refuzi a te compara cu altii…Stiu, teoorie e usoara, practica ne omoara!

Si nu, nu o sa ajungi Chiara Ferragni intr-o zi…Dar stiu fete care anul trecut erau la inceput si care au avut o evolutie foarte frumoasa pe parcursul anului, deci, se poate!

Hai, curaj!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *